Besturings- en administratieve software

Magazijnbesturing en het magazijnbeheer zijn samengevoegd in LogiCS (Logistic Control Software). Dit door Lalesse ontwikkelde softwarepakket is erg veelzijdig en kan flexibel ingezet worden in oplossingen waarbij alleen een kraan- of AutoStore besturing nodig is, maar ook in oplossingen waarbij een volledig magazijn beheerd moet worden met voorraden, locaties, artikelen en opdrachten.

LogiCS vormt de overkoepelende besturing van het gehele magazijn.

De besturing verdeelt opdrachten efficiënt naar de aanwezige hardware in een magazijn. Het bestuurt de aanwezige combinatie van kranen, rollenbanen, towers, stapel- of  AutoStore-robots. Het leest barcodescanners uit en stuurt barcodeprinters en displays aan.

Het administratieve deel verzorgt het beheer van artikelen en batches, locaties, het aanmaken en verzamelen van opdrachten, het tonen en afdrukken van overzichten, etc.

LogiCS kan voorzien in een zelfstandig locatiebeheer, artikelenbeheer, voorraadbeheer en opdrachtverwerking.
Tevens kan het communiceren met uw eigen softwaresysteem, of met diverse bekende en minder bekende ERP varianten waaronder SAP, Microsoft Dynamics, Baan, Centric, AS/400, Isah en Exact. Hierdoor kan het een uitbreiding of link vormen met de bij u aanwezige logistieke software.

Besturings- en administratieve software