Service & onderhoud

Beleid:
Onze organisatie besteedt veel aandacht aan perfecte uitvoering van het service & onderhoudsbeleid. Dit beleid is gericht op respectievelijk, het voorkomen (preventief) van storingen en het snel kunnen oplossen (correctief)  van voorkomende mechanische en electronische problemen.

Uitvoering:
Wij hebben een 24 uurs operationeel helpdesk-systeem dat gedurende 7 dagen per week bereikbaar is. Om dit systeem zo goed mogelijk te laten functioneren is er sprake van een nauwe samenwerking tussen onze mechatronica, PLC specialisten en de ICT afdeling.

Afspraken:
Samen met u komen wij tot afspraken over het service- en onderhoudsmodel. Dit doen wij in de vorm van overeenkomsten die het resultaat zijn van het gezamenlijk bepaalde service- en onderhoudsniveau.

Mocht het desondanks gebeuren dat er een storing plaatsvindt zorgt ons 24/7-systeem ervoor dat de problemen snel en adequaat worden opgelost.

Aanvullende Diensten:
Tevens kunt u gebruik maken van onze aanvullende diensten. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Spare parts beheer
  • Periodieke Operationele Analyse
  • Service Level Agreements (SLA)

Door de aanvullende diensten te combineren met een service en onderhoudsovereenkomst garanderen wij integrale controle en operational excellence.

Service & onderhoud