Persberichten

Logistica 2017 te Utrecht van 28 t/m 30 november

        Van 28 t/m 30 november staan wij op de Logistica te Utrecht. U kunt ons vinden in hal 1, Stand D042 Wij kijken uit naar uw bezoek! Klik hier voor uw gratis registratie  

Lees meer

Hamat vergroot bulkopslag met 28 meter hoog kranenmagazijn

Met het inhijsen van twee palletkranen nadert het nieuwe hoogbouwmagazijn van Hamat zijn voltooiing. Met de nieuwbouw slaagt de mattenfabrikant uit Genemuiden erin de ruimte voor zijn bulkvoorraad flink te vergroten. Het hoogbouwmagazijn heeft een hoogte van maar liefst 28 meter en biedt plaats aan 16.700 europallets.

Lees meer

Principeovereenstemming overname Lalesse Europe BV

Er is een principeovereenstemming tussen Lalesse Europe B.V. en Royal Reesink N.V. over de overname van alle aandelen in het kapitaal van Lalesse Europe B.V.

Lees meer

Groeien zonder grenzen

AutoStore speelt in op vraag naar schaalbare logistiek!
De online omzet blijft onverminderd groeien. In het eerste kwartaal van 2016 werd in Nederland 22 procent meer online uitgegeven aan producten dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat betekent dat e-commerce magazijnen vroeg of laat tegen de grenzen van de groei oplopen:

Lees meer

Hoogtepunt voor nieuwbouw kaaspakhuis A-ware Bouter Cheese

De nieuwbouw van het kaaspakhuis van A-ware Bouter Cheese in Culemborg beleefde in de eerste weken van juni een hoogtepunt met het inhijsen van negen magazijnkranen. In week 22 installeerde Lalesse Europe vier palletkranen met een hoogte van 12 meter via een gat in het dak. Een week later volgde een nog groter huzarenstuk toen vijf miniloadkranen van elf meter door de zijwand van het gebouw naar binnen werden gebracht. Het complete project dat in fases wordt opgeleverd, moet in februari 2017 gereed zijn.

Lees meer

Groothandel Beekman klaar voor installatie AutoStore!

Groothandel Beekman staat in de startblokken voor de installatie van een AutoStore-systeem in en bij het huidige bedrijfspand.
Publicatie in het blad Logistiek maart 2016

Lees meer

Het 7e Lalesse AutoStore systeem in de Benelux!

Beekman BV te Apeldoorn heeft opdracht gegeven voor de levering en installatie van een Autostore systeem

Lees meer

Klein beginnen en groots uitpakken!

Bezoekers kunnen tijdens de Webwinkel Vakdagen proeven aan het systeem dat volgens zijn makers extreem compact en eenvoudig opschaalbaar is. Bedrijven kunnen klein beginnen en steeds grootser uitpakken.
Publicatie in het blad Online Retailer januari 2016

Lees meer

A-ware Bouter Cheese verdubbelt rijpingscapaciteit met 9 magazijnkranen van Lalesse

Twee verschillende kaasmagazijnen bij A-ware Bouter Cheese te Culemborg worden geautomatiseerd.

Lees meer

Magazijnkraan voor Danone België!

Ook Danone België, producent van Actimel, Danacol en Gervais drink, heeft haar weg naar Lalesse gevonden.

Lees meer